Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies. Αποδεχτείτε τη χρήση cookies για μια ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης.

Έχοντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε απόθεμα, ορισμένες παραγγελίες μπορούν να αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα με συστημένη επιστολή με υπηρεσία παρακολούθησης και εντοπισμού και κόστος 4.99 €. Αφού ολοκληρωθεί ο διεξοδικός ποιοτικός έλεγχος της αγοράς σας, στη συνέχεια το προϊόν σας θα σας αποσταλεί. Ο χρόνος αποστολής μπορεί να διαρκέσει 4 έως 10 εργάσιμες μέρες. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω συστημένου ταχυδρομείου και αξιόπιστη ταχυδρομική υπηρεσία. Εάν κάποιο προϊόν έχει εξαντληθεί θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφώνου με μια κατά προσέγγιση ημερομηνία παράδοσης

Αφού το προϊόν φύγει απο την αποθήκη μας θα παραδίδεται στο τοπικό ταχυδρομικό γραφείο στη χώρα σας. Να σημειωθεί ότι δε θα είμαστε σε θέση να παρακολουθούμε τη παραγγελία σας όταν θα έχει πλέον παραδωθεί στη χώρα προορισμού σας, ωστόσο, μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να επικοινωνίσετε με τις ταχυδρομικές υπηρεσίες για περαιτέρω πληροφορίες. Παρακαλείστε να αναφέρετε τον αριθμό παρακολούθησης σας.

Κατά τη παράδωση απαιτείται η υπογραφή σας. Εάν δεν είστε εκεί όταν οι ταχυδρομείς μας παραδώσουν τη παραγγελία, μπορεί να την αφήσουν σε κάποιο γείτονα ή γενικότερα σε ένα ασφαλές μέρος. Ωστόσο εάν δεν μπορέσει να βρεί ένα ασφαλές μέρος να αφήσει το δέμα σας, θα αφήσει μια κάρτα που να σας ενημερώνει ότι προσπάθησαν να σας το παραδώσουν. Ακολουθήστε τις οδηγίες που αναγράφονται στη κάρτα που σας άφησε ο μεταφορέας για να κανονισούμε μια επαναδιάθεση της παραγγελίας σας.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχεικά με τη παράδωση του προϊόντος σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο:

info@luxurysecrets.gr